Skip to content

Hof van Kairos

Hof van Kairos

De naam Kairos verwijst naar de tijd voorbij de gewone kloktijd, de tijdloze ruimte, en kan omschreven worden als de tijd van de ziel. De ruimte die we ervaren als wij stil worden en inkeren.

Kairos betekent ook de juiste tijd. Het moment waarop je besluit om stil te staan bij hoe het met je is en wat je verlangt. Jezelf herinnert in wie je ten diepste bent.

Wees welkom op deze prachtige plek en laat je door haar ondersteunen op je innerlijke pad.

Activiteiten

Activiteiten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Retraitehuisje

Retraitehuisje

Aan de rand van het erf van de Hof van Kairos, dichtbij het bos en met uitzicht op het veld, staat een prachtig natuurhuisje. Het huisje ademt rust, ruimte en stilte uit, waardoor je als vanzelf uitgenodigd wordt om te ontspannen. Het ligt prachtig gesitueerd in het mooie coulissenlandschap van Winterswijk. Vanuit het huisje fiets en wandel je zo weg.

 

Van harte welkom.

Verhuur

Verhuur

De Hof van Kairos is een prachtige plek om te huren voor meerdaagse retraites, workshops en trainingen. Je vindt er ruimte, rust, stilte en de schoonheid van de Achterhoekse natuur. Hof betekent omheinde tuin. De Hof bevindt zich in en om het achterhuis met omgebouwde deel van een voormalige tuindersboerderij. Zowel in de Hof als in de tuin, bevindt zich een ruimte die zich leent voor bezielde activiteiten. Elk met een eigen karakter. 

De ruime tuin grenst aan het weiland. Er staat een grote kapschuur waaronder je beschut kunt zitten en ’s morgens kunt genieten van de opkomende zon. In de tuin staat een mooi achterhoeks gebouw dat dient als multifunctionele ruimte. Door de vele ramen die uitkijken over de velden is het er prachtig licht. Hier kun je werken met creatieve middelen, mediteren, yoga doen of bij de houtkachel zitten of uitwisselen rond de grote tafel. Buiten is een vuurplaats.

Er kunnen 18 mensen op de Hof verblijven en er is altijd maar 1 groep aanwezig. Wanneer het huisje erbij gehuurd wordt, kan men met 22 mensen op de Hof verblijven. Voor grotere groepen zijn er ook eco-lodges op loopafstand bij te huren.