Skip to content

Transformatie naar de herfst

"We have a tendency to think in terms of doing and not in terms of being. We think that when we're not doing anything, we're wasting our time. But that's not true. Our time is first of all for us to be"
- Thich Nhat Hanh

Transformatie naar de herfst

Retraite

9 - 11 september

 

Na de vakantieperiode creëren we ruimte om ons te verbinden met de nazomerse stilte. Dit doen we door samen te mediteren, licht lichaamswerk te doen en contact te maken met de natuur.

We nemen je mee in een weekend waarin je liefdevol uitgenodigd wordt de snelheid van het dagelijks leven los te laten. Samen oefenen we in vertragen en maken we stap voor stap de overgang van ‘doen’ naar ‘zijn’. Dit ondersteunt ons bij het maken van een intieme verbinding met het leven, precies zoals het in dát moment is.

Het leven verleidt ons regelmatig om het huidige moment te verlaten en op te gaan in gedachten over wat er nog “verbeterd” kan worden in ons leven en in onszelf. Zelfs de beoefening van meditatie kan deze patronen in ons raken wanneer we onze aandacht richten op een bepaald resultaat en we daarmee voorbijgaan aan de intelligentie van de ervaring.

Wat als we eens een weekend lang nergens anders hoeven te zijn? Als we het even niet hoeven te weten? Als we aanwezig kunnen zijn bij de heilige ervaring van dit moment?

In de ruimte die dan ontstaat kunnen we ontdekken dat niets los staat van ons en wij niet van het leven. Daar kan de stem van jouw eigen wijsheid zich duidelijk laten horen en kan het vertrouwen in jezelf, je lichaam en je eigen pad in ontspanning groeien.

We nodigen je van harte uit in al je eigenheid en we kijken er naar uit om je in vreugde en liefde te ontvangen op deze prachtige plek.

Bouke & Danique

 

Praktisch:

Prijs (inclusief overnachting en maaltijden):

€245 + Dana (4-persoonskamer)
€295 + Dana (2-persoonskamer)
€350 + Dana (1-persoonskamer)

Is de prijs de enige belemmering voor je om mee te kunnen doen? Neem dan even contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Op vrijdag ontvangen we je graag tussen 16:00 en 17:00 uur zodat je rustig de tijd hebt om aan te komen en je te installeren. Om 17:00 beginnen we met het programma. Op zondag ronden we tegen 16:00 uur af.