Skip to content

Verhuur

Verhuur

De Hof van Kairos is een prachtige plek om te huren voor meerdaagse retraites, workshops en trainingen. Je vindt er ruimte, rust, stilte en de schoonheid van de Achterhoekse natuur. Hof betekent omheinde tuin. De Hof bevindt zich in en om het achterhuis met omgebouwde deel van een voormalige tuindersboerderij. Zowel in de Hof als in de tuin, bevindt zich een ruimte die zich leent voor bezielde activiteiten. Elk met een eigen karakter. 

De ruime tuin grenst aan het weiland. Er staat een grote kapschuur waaronder je beschut kunt zitten en ’s morgens kunt genieten van de opkomende zon. In de tuin staat een mooi achterhoeks gebouw dat dient als multifunctionele ruimte. Door de vele ramen die uitkijken over de velden is het er prachtig licht. Hier kun je werken met creatieve middelen, mediteren, yoga doen of bij de houtkachel zitten of uitwisselen rond de grote tafel. Buiten is een vuurplaats.

Er kunnen 18 mensen op de Hof verblijven en er is altijd maar 1 groep aanwezig. Wanneer het huisje erbij gehuurd wordt, kan men met 22 mensen op de Hof verblijven. Voor grotere groepen zijn er ook eco-lodges op loopafstand bij te huren.

Indeling

Op de begane grond bevindt zich een lichte groepsruimte van 8 x 10 m met verwarmde vloer. De openslaande deuren geven een verbinding met de tuin. Er zijn meditatiekussens, meditatiematten en yogamatten aanwezig.

Verder bevindt zich op de begane grond de eetruimte, een zitgedeelte grenzend aan de groepsruimte en een goed uitgeruste keuken.

Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich 11 slaapkamers. Er zijn 5 eenpersoonskamers, 5 tweepersoonskamers en één vierpersoonskamer. De tweepersoonskamers lenen zich ook uitstekend voor één persoon.

Op de eerste verdieping bevindt zich een grote badkamer met 4 douches en 5 wastafels.

Het hele huis is met liefde en aandacht ingericht.

Bij aankomst staan overal boeketten met verse bloemen

Prijzen

Hoofdgebouw

De tarieven van de verhuur gelden voor het gehele hoofdgebouw, inclusief de zaal. De prijzen gelden voor groepen t/m 15 personen, daarboven wordt een extra bedrag per persoon gerekend. 

Het atelier en retraitehuisje kunnen los bijgeboekt worden, zie hieronder voor meer informatie. 

Atelier

Het atelier biedt een fijne extra uitvalsbasis waar mensen kunnen verzamelen rond een houtkachel, kunnen uitkijken over de natuur of rustig kunnen lezen, schrijven of tekenen. 

Prijzen zijn excl. 9% BTW.

Retraitehuisje

Het retraitehuisje wordt als zeer waardevol ervaren door de retraite-organisatoren als een plek waar ze zich tussendoor en voor de nacht terug kunnen trekken, om daarna weer met frisse energie de deelnemers mee de diepte in te kunnen nemen.

Prijzen zijn excl. 9% BTW.

Catering

Wij hebben een paar prachtige cateraars in ons netwerk. Hun maaltijden zijn vegetarisch, variërend van gedeeltelijk tot volledig biologisch en worden met veel zorg en aandacht gemaakt. De hele dag door is er koffie, thee en vers fruit beschikbaar. Vraag ons bij de reservering naar de contactgegevens. Wij verdienen als centrum niet aan de catering, waardoor de prijs voor jouw retraite zo toegankelijk mogelijk kan blijven.

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk zelf voor een cateraar te zorgen. Er is een goed uitgeruste keuken aanwezig in de Hof.

Interesse of vragen?

Neem gerust contact met ons op!

tel: 06 – 191 838 50
mail: info@hofvankairos.nl